Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / I Aytokollhto Gia Apergia Peinas Koyfontina Kerkyra / Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο…

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα / I Aytokollhto Gia Apergia Peinas Koyfontina Kerkyra / Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο…. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Apergia Peinas Koyfontina Arneitai Xorhghsh Oroy Meta Apo 49 Meres Open Tv Youtube
Apergia Peinas Koyfontina Arneitai Xorhghsh Oroy Meta Apo 49 Meres Open Tv Youtube from i.ytimg.com
Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του.

Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι…

Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα.

Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Νικη στην απεργια πεινασ του. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα.

Apergia Peinas Ti Problepei O Nomos Se Ollandia Kai Germania Me Aformh Thn Ypo8esh Koyfontina Supergreeks
Apergia Peinas Ti Problepei O Nomos Se Ollandia Kai Germania Me Aformh Thn Ypo8esh Koyfontina Supergreeks from supergreeks.eu
Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νικη στην απεργια πεινασ του. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ.

Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Νίκη στον αγώνα των φοιτητών, σε κάθε κοινωνικό και ταξικό αλληλεγγυη στον αγωνιστη δ. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους.

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid).

Stamata Thn Apergia Peinas O D Koyfontinas Epibebaiwnei To G N Lamias Insider
Stamata Thn Apergia Peinas O D Koyfontinas Epibebaiwnei To G N Lamias Insider from www.insider.gr
Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Μια τουρκάλα δικηγόρος που έκανε απεργία πείνας για 238 ημέρες μετά την καταδίκη της πέρυσι… Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα απεργια. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook